A Capital Ingatlan Szövetkezet keresi Területi képviselőjét Pécsen. - Állást kínál -

Feltöltő neve: Simon Richárd
Feltöltés ideje: 2017. december 07., csütörtök
Hirdető neve: Simon Richárd
E-mail cím: simon.richard@ingatlaneshitel.hu
Telefonszám: +36-30/591-7477
Kategória
Kedvencekbe!
A Capital a hazai ingatlanközvetítés dinamikusan növekvő, stabil szereplője.
Pozícióját a szakszerű, gyors és teljes körű szolgáltatásaival, illetve felkészült és az eredményekért küzdeni tudó és akaró értékesítői csapatával vívta ki.
Az üzleti stratégiánk meghatározó eleme, hogy folyamatosan építjük értékesítői hálózatunkat és most a sikeresen működő rendszerünket fogjuk Pécsen és térségében elindítani.


Amit kínálunk az új munkatársnak:
1. Csapatunk call centerese „hideg hívásokkal” (ezáltal kész és biztos ingatlan-megbízásokkal) segíti a kollégák munkáját, aki így rövid idő alatt nagy ingatlanportfóliót tud létrehozni.
2. A szövetkezeti forma miatt a munkatársaknak nem kötelező vállalkozónak lennie.
3. A weboldalunk és annak adminisztrációs felülete is könnyen kezelhető.
4. Széleskörű kapcsolatrendszerrel bírunk: összeköttetésben állunk 60 darab magyar és 40 darab külföldi ingatlanhirdetési portállal, valamint nagyságrendileg 200 magyar és külföldi ingatlanközvetítő irodával is.
5. Soha nem hagyjuk magára a munkatársunkat: tapasztalt és sikeres kollégáink folyamatos szakmai segítségnyújtást, mentorálást biztosítanak.

Hisszük és valljuk, hogy a siker legfőbb alapja a folyamatos tanulás, a korrektség, a kemény munka és az ügyfélorientált szemlélet!


Amennyiben ezekkel Ön is egyetért és érdekesnek találja a modellünket, úgy keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

+36-30/591-7477
simon.richard@ingatlaneshitel.hu